Sytyttääkö sähköisyys? Syytä olisi!

PK-yrityksillä on kulta-ajat, ainakin taloushallinnon näkökulmasta. Pienemmilläkin yrityksillä on näet nykyään mahdollisuus sähköistää taloushallintonsa. Modernien pilvipalveluiden ansiosta ne saavat käyttöönsä tehokkaat taloushallinnon työkalut, jotka vielä jonkin aikaa sitten olivat vain suuryritysten hyödynnettävissä.

Taloushallinnon sähköistämiseen on monta syytä – kolme niistä on poikkeuksellisen jykevää:

1. Enemmän tehoa, vähemmän virheitä

Sähköisen taloushallinnon avulla voit jättää jäähyväiset turhalle papereiden pyörittämiselle. Kun kaikki taloushallinto ja tiedot siirtyvät paperilta sähköiseen muotoon, virheiden määrä pienenee ja taloushallinto tehostuu kohisten, sekä tilitoimistossa että asiakasyrityksessä.

2. Helpompaa työntekoa, sujuvampaa arkea

Kun taloushallinnon ohjelmisto on aina saatavissa helposti verkosta, työnteko helpottuu ja yrityksen arki sujuvoituu. Ennen taloushallinnon ohjelmistojen käyttö oli monesti sidottu tiettyyn työasemaan tai vähintään yrityksen sisäverkkoon. Tätä nykyä kyseiset ohjelmistot voidaan antaa käyttöön kaikille niitä tarvitseville. Ja he voivat käyttää niitä, missä ja milloin tahansa.

3. Reaaliaikaisempaa tietoa päätösten tueksi

Sähköisen taloushallinnon ohjelmistoissa on varsin kehittyneet raportointityökalut. Raporteista saatava tieto yrityksen taloudesta on kutakuinkin reaaliaikaista, mikä antaa hyvät eväät kannattavuuden seurantaan ja liiketoimintaa koskevaan päätöksentekoon.
Haluatko kuulla lisää hyviä syitä sähköistää taloushallinto? Jätä yhteydenottopyyntö
PS Käytämme yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomen johtavaa sähköisen taloushallinnon ohjelmistoa Procountoria, joka toimii 100 % pilvipalveluna ja jota voi käyttää kaikilla laitteilla.