Suomalainen täydenpalvelun tilitoimisto

Me Pookilla tarjoamme laajasti tilitoimistopalveluita kirjanpidosta yrityskonsultointiin - ja voit jopa ulkoistaa koko taloushallinnon meille. Huolehdimme asiakkaistamme täysivaltaisesti, jolloin heille jää aikaa ja resursseja keskittyä omaan toimintaansa. Toimimme aina asiantuntevasti ja laskutamme vai tehdystä työstä. Lue lisää

Olemme pieniin ja keskisuuriin yritykseen erikoistunut täyden palvelun tilitoimisto, jonka toimialueet ovat Pääkaupunkiseutu, Kanta-Häme, Kymenlaakso sekä Päijät-Häme. Meiltä saat kokonaisvaltaisen avun yrityksesi taloushallintoon. Hoidamme puolestasi kirjanpidon tai vaikka kaiken laskutuksesta kokonaisvaltaiseen taloushallinnon ulkoistamiseen.

Laskemme hinnat käyttämiesi palveluiden mukaan, turhasta emme laskuta. Kaupan päälle saat asiantuntevaa neuvontaa joustavasti ja tarvittaessa toimistoajan ulkopuolellakin. Pidämme yllä jatkuvaa keskusteluyhteyttä, jonka ansiosta haasteisiin voidaan reagoida reaaliaikaisesti eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Henkilökuntamme on pätevä ja kokenut. Käytämme näppärästi uusimpia taloushallinnon järjestelmiä. Jatkuvalla kouluttautumisella pysymme ajan hermolla ja pystymme vastaamaan kimuranteimpiinkin kysymyksiin. Kompaktin kokoisena pystymme myös joustavampaan ja paneutuvampaan palveluun kuin alan suuret yrittäjät.